Iz 6,9 „Hle, zde jsem, pošli mne!“

myšlenka 29.5.2019

29. 5. 2019 8:31
Rubrika: Nezařazené

Ahojky přátelé a kamarádi. 

 

Minulý týden jsem se vydal na pouť do Teplé a Plasů. Začalo to v pátek kdy jsem odjel do Prahy za mým známým knězem P. Uhrem na Žižkov odkud jsme měli jet. Přede mší svatou jsem si zašel u něj ke sv. zpovědi a já se cítil hnedka jako nový člověk dlouho jsem takový pocit neměl. Poté jsem poprvé ministroval na Žižkově a při jeho kázaní jsem si uvědomil kolik mám opravdových přátel, ale stejně nejlepší přítel je ten kdo za mě položil svůj život totiž sám Ježíš. Sešli se dvě akce najednou totiž ta pouť a noc kostelů v pátek. Když bych tam měl svou drahou a milovanou Kačku tak něco vymyslím ale takhle mě nic nebavilo a nechtělo se mi nikam moc chodit. Tak jsem šel si lehnout a přitom kecat s Kačkou po mobilu. 

V sobotu jsme odjížděli v půl osmé do Teplé, kde už jsem byl asi po čtvrté, ale pokaždé mě tam něco zaujalo. Když jsme přijížděli bylo nádherné počasí, hned po příjezdu následovala mše svatá k Panně Marii a já jsem ten náš vztah při té mši svaté odevzdal nebeské mamince. Poté jsme si prohlédli některé části tepelského kláštera a následovalo osobní volno do půl druhé. Při volnu jsem se zašel pomodlit na hrob otce Peterky kde jsem byl letos v zimě na jeho pohřbu a byl jsem mile překvapen že se ještě zachoval věnec který věnovala novostrašecká farnost. Při tom začalo docela dost pršet. 

Pak jsme odjížděli do kláštera v Plasech a zase nám svítilo sluníčko. Kde jsem se setkal s P. Martinem Duchoslavem. Měli jsme to v plánu ale nevěděli jsme jak mu bude po zdravotní stránce takže jsem i od něj načerpal mnoho sil a byl jsem rád za toto setkání. Byl jsem rád že to má na starosti stát protože když by neměl tak to nevypadá tak nádherně. Poté jsme jeli už domů a začalo nám pršet. Vysadili mě v Novém Strašecí a já jsem nemusel dvakrát do Prahy. Ještě jsme s mým kamarádem koukali na hokej. Byl to krásný víkend za který pánu Bohu moc děkuji.  

 

Nádale děkujeme za vaše modlitby a prosíme nadále o ně, nebojte se modlíme se za Vás, Váš ministrant Michal Řechty Řechtáček a Kačka Veselková

Zobrazeno 596×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz