Iz 6,9 „Hle, zde jsem, pošli mne!“

myšlenka 3.8.2019

3. 8. 2019 22:02
Rubrika: Nezařazené

Ahojky přátelé a kamarádi. Dneska Vám budu psát myšlenku, od 25. července tu byla Kačka se mnou a my jsme začali trávit společně dovolenou. První den jsme se šli společně smočit do našeho rybníka a byl hodně improvizační. V pátek začala oficiálně dovolená kterou jsem rozdělil na dvě části církevní věci a světské záliby a zároveň místa kde Kačka nebyla.

V pátek jsme jeli na mši svatou za naším společným přítelem a kamarádem P. Václavem Revendou, při cestě jsme společně modlili růženec a já jsem už dostal novokněžské požehnání, ale Kačka ne tak proto jsem volil tuto variantu. Po mši svaté jsme navštívili Kačky bratránka s manželkou. Společně jsme si pokecali a pak jsme se vydali na cestu domů. V sobotu jsme jeli do Hájku, kde jsme si popovídali s mými bývalými kolegy z práce. V neděli jsme byli na mši svaté po ní na farním kafe s P. Uličným které jsme si náramně užili. V pondělí jsme se vydali na cestu za P. Martinem Duchoslavem, naše společné setkání s ním začalo mší svatou která byla obětovaná za nás dva. Kačka nám při mši svaté krásně zazpívala žalm. Po mši svaté jsme se vydali do Plzně kde jsme navštívili místní ZOO. 

V úterý jsme jeli do Tachlovic za mojí babičkou, při návratu jsem rozhodl že půjdeme do kina. Nikdy jsme po celou dobu vztahu nebyli tak jsem se rozhodl že půjdeme a zvolil jsem nádherný film Lví král, vřele Vám ho doporučujeme je to moc nádherný film až dojemný, že to Kačku rozbrečelo a mě to málem taky rozbrečelo. Ve středu jsme jeli odpoledne do Lužné na mašinky. 

Ve čtvrtek jsme strávili s naší společnou kamarádkou a s její malou a poté jsme šli na hokej. V pátek jsme navštívili mého spolužáka a jelikož jsme začali dovolenou mší svatou tak jsme to museli taky zakončit mši svatou. Dnešní den už byl v rámci balení a poté Kačka už odjela domů. 

 

Děkujeme všem za Vaše modlitby a nebojte se modlíme se za Vás. Vaši hříšní lidé ministrant Michal a Kačka 

Verča Skalická, Venda Skalický, Já, Kačka
Zobrazeno 685×

Komentáře

Zobrazit 2 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz