Iz 6,9 „Hle, zde jsem, pošli mne!“

myšlenka 5.8. 2017

5. 8. 2017 19:51
Rubrika: Nezařazené

Ahoj přátelé a kamarádi, opravdu po delší době píšu myšlenku zase jsem prožil několik zážitků s Kačkou na které máme zase vzpomínat. Blíží se mi Olomouc a já doufám že mi to v práci umožní abych jel. Dnešní myšlenku rozdělím tedy do několika bodů.

Konec července

První bod zážitky s miláčkem: Byl jsem po delší době v Holíně, jelikož jsem měl dovolenou tak jsem nevěděl jak to strávit tak jsme se rozhodnuli že to prožijeme společně. Původní plán zněl že přijedu na jednu noc a zase pojedu, ale nakonec Kačky mamina řekla jestli bychom nechtěli spolu být delší dobu takže jsem tam byl od středy do pátku. Ve středu jsme byli společně na mši svaté po ní jsme šli k naší společné známí u které jsme si dali vynikající omeletu a společně jsme se pomodlili desátek růžence, který jsem obětoval za Vás všechny a za náš vztah s Kačkou. Když jsme se vydávali na zpáteční cestu vypadalo to že bude tak jsme si projistotu půjčili deštník a šli jsme. Byla už skoro tma jak to bývá před bouří. Chtěli jsme si to zkrátit ale místo toho jsme šli ještě delší cestu než jsme měli v plánu. :-) Sotva jsme dorazili domů, během chvíle začalo pršet takže opravdu Bůh nás neskutečně miluje protože nás nenechal abychom promokli a na závěr byla společná modlitba. Následujicí den zahájili modlitbou, potom jsme se šli vykoupat do bazenu a po té jsme šli pro pár věc nakoupit. Zase jsme došli domů kde jsme si dali výborný oběd = rajská omáčka s knedlíky mňam :-*. Zase jsme unikili dešti protože za chvíli začalo pršet. Na večer jsme šli na mši svatou s adorací, kde jsem pocitoval že Bůh chce abych kráčel s Kačkou do manželství. Večer zase jako pokaždé byla modlitba. V pátek jsem byl ji doprovodit do práce. I když se nám ani jednomu od sebe nechtělo, ale nakonec jsme to všechno zvládnuli.

 

práce

Začátek srpna

Po návratu do práce začali ty největší horka a mě opět čekala noční v neděli. Na hale jsme měli v průměru 33 stupňů což odneslo moje trochu zdraví. Já to cítil v úterý ze se mnou něco je a že nejsem v pořádku ale nechtěl jsem si to připouštět. Ve čtvrtek jsem si zašel k doktorovi, ten potvrdil že opravdu jsem nachlazený. Příští pátek mám kontrolu takže doufám že to bude v pořádku. Že budu moct odjet do Olomouce, hlavně že mi to umožní můj zaměstnavatel protože jinak už nevím co ode mne opravdu pán chce tak to všechno odevzdám do jeho rukou i tuto nemoc. 

Co očekávám pokud pojedu od Olomouce 2017 

  • urovnání vztahu mezi mnou a Kačkou
  • zamyšlení nad svým životem
  • odpočinutí jak na těle a na duši
  • zažitky s klukama bohoslovcema
  • získání nečeho nového
  • poznávání nových přátel a sejít se s lidma které jsem dlouho neviděl

K tomu Vám všem přeji ať si to užijete, a prosím o modlitbu abych mohl jet a budu se za Vás všechny modlit. ministrant Michal Ř. a Kačka 

 

 

Zobrazeno 548×

Komentáře

Zobrazit 1 komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz